“Ovako izgledaju jagode koje se beru za direktan izvoz u Rusiju.
Ekstrasol je čudo, a kvalitet plodova sve govori!”

Nedavno smo dobili jedan veoma zanimljiv e-mail koji je poslao gospodin Zdravko Liscevic, nas poznati inzinjer za zastitu bilja. G-din Liscevic je preporucio primenu preparata Ekstrasol na jagodama, a rezultate primene mozete videti na slikama. Takodje, najbolja potvrda kvaliteta plodova jagoda je to sto se celokupna proizvodnja izvozi u Rusiju. Ovakve i slicne price najbolja su potvrda kvaliteta naseg proizvoda Ekstrasol. Ovom prilikom javno se zahvaljujemo gospodinu Zarku Liscevicu na poslatim fotografijama i znanstvenom uvodjenju preparata u siroku primenu.
Lokalitet : Smederevo
Površina: 6 ha
Vreme tretiranja : Neposredno posle zametanja plodova
Količina primene: 2 lit/ha
Način primene: prskanje po redovima

Ova godina je, nesumnjivo, jako teska za sve poljoprivrednike bilo da se bave ratarstvom, povrtarstvom ili vocarstvom. Ekstremne promene temperature, jak vetar, kasnjenje poljoprivredne sezone, cesta pojava nevremena i grada i ostale pojave, u mnogome su otezale poljoprivrednu proizvodnju. Probleme nalazimo na svakom koraku, ali najveci deo problema je moguce resiti i resenje je veoma jednostavno – EKSTRASOL, Mikrobioloski preparat veoma sirokog spektra dejstva. U ovom slucaju, biljke su se uz pomoc Ekstrasola izborile sa svim nepogodama koje su ih zadesile u toku ove godine i dale su odlican prinos, u koji se mozete i sami uveriti.

Primena ektrasola na razlicitim kulturama u potpuno razlicitim vremenskim uslovima dokazala je njegovu delotvornost. Prosla godina, kao izuzetno susna godina i ova sa obiljem padavina i velikim oscilacijama temperatura, potvrdile su veoma sirok spektar dejstva ovog mikrobioloskog preparata. Uz sve korisne efekte na jagode, dodacemo samo jos i to da je Ekstrasol preporucen da se koristi i u organskoj proizvodnji i kao takav je potpuno bezbedan i koristan za upotrebu. Za sva Vasa pitanja, uvek smo Vam na raspolaganju. Tu smo da cujemo Vase probleme i da ucinimo sve sto je u nasoj moci da zajednicki te probleme prevazidjemo.