Biogenesis je osnovan u cilju kombinovanja nauke I tehnologije u svrhu unapredjenja poljoprivredne proizvodnje. Mi smo kompanija koja je vođena inovacijama koje pokrećemo kombinujući različite prirodne nauke u cilju davanja odgovora na najveće izazove u poljoprivrednoj nauci kao što je sve veća rastuća tražnja za zdravom hranom, borba protiv raznih biljnih bolesti I potreba za povećanjem produktivnosti . Naši zaposleni razvijaju različita naučna rešenja namenjena poljoprivredi zahvaljujući našem velikom znanju I iskustvu u oblasti nauke I tehnologije.
Inspirisani smo ogromnim potencijalom I mogućnostima koje sa sobom donose moderna hemija I mikrobiologija. Fokusirani smo na tehnoloska poboljšanja u tri kritične oblasti – hemije, mikrobiologije I održivom razvoju, kao I na omogućavanje povećanja produktivnosti korišćenjem naših poljoprivrednih proizvoda.
Ukoliko se nađete u situaciji da se vaš problem ne može rešiti korišćenjem samo jednog našeg proizvoda, nemojte se ustručavati da nas kontaktirate. Uvereni smo da zajedno možemo da omogućimo da se ostvare nasi veliki zajednički ciljevi!

Podelite ovu stranu na društvenim mrežama !